Velkommen til Our Mindful Journey!

Mit navn er Tanya, og jeg vil gerne dele den rejse, som jeg har begivet mig ud på med min mand og børn. Jeg skriver om hjemmepasning, bæredygtighed og mindre stress i hverdagen. Du vil få muligheden for at følge med i vores liv. Lige fra den mad vi spiser, vores tanker om institutionalisering af børn, hele måden vi lever vores liv på, og til et mere bæredygtigt hjem samt vores rejser.

Her på siden vil jeg komme med konkrete bud på, hvordan man tager valget om at hjemmepasse sine egne børn. Der vil være opskrifter på vegansk og børnevenligt mad, som hverken kræver specielle ingredienser eller meget tid i køkkenet. Jeg vil komme med mine bud på, hvordan man kan rejse med børn og stadig opleve kulturen i de lande, man rejser til, samt en guide til veganske spisesteder.

I forbindelse med rejseguides vil der kommer særlige gæsteindlæg fra min søster, Zascha (Instagram: @thezaschafriis), hvor hun vil fortælle om at rejse budgetvenligt og det at være en digital nomade.

Jeg håber, I vil være en del af vores rejse og lade jer blive inspireret.

mig og min mand

Hvem er jeg så? Jeg er 30 år gammel og er gift med en dejlig mand, Kasper, som følger mig i tykt og tyndt, uanset hvilke nye påfund jeg end måtte udsætte ham og vores liv for. Sammen har vi to smukke døtre, som kom til verden i henholdsvis 2016 & 2017 med 18 måneders mellemrum. Not easy! Det har været en hård omgang, men det vil I komme til at læse mere om her på bloggen.

Jeg blev færdiguddannet som sygeplejerske i 2012 og har indtil oktober 2018 arbejdet som fuldtidssygeplejerske. Men så skete der noget inden i mig, noget der hele tiden har været der og luret, men nu bruste med fuld tryk op til overfladen – følelsen af at være utilstrækkelig som mor! Der måtte ske noget nyt, for glad var jeg ikke, og jeg blev ofte overvældet af stress, hvilket påvirkede min børn og i det hele taget vores dynamik som familie.

Derfor tog jeg beslutningen, i samråd med min mand, om at sige mit job op og hjemmepasse vores to børn.

min familie

Jeg er MOR med stort, og derfor arbejder jeg intenst med at være den bedste version af mig selv, og det kræver, at man stopper op og reflekterer over det liv, man lever, og de valg man tager. Mit liv har altid, på den ene eller den anden måde, været på den grønne sti. Jeg er vokset op med en mor, der er tidligere hippie (med alt, hvad det indebar) og som går meget op i økologi.

Derudover var det vigtigt, at maden var sund og nærende, da midlerne samtidig var små, eftersom hun var enlig mor til tre børn. Jeg er naturligvis blevet præget en del af min opvækst, da jeg også er den ældste og derfor har taget en del ansvar i hjemmet for at lette hverdagen for min mor.

Alle disse emner er nogle, jeg vil gå mere i dybden i de kommende indlæg. Jeg er glad for, at I vil læse med, og jeg håber, I vil finde inspiration til en endnu bedre livsstil.